Suszone Żaby
Forum dla tych którzy chcą, rzucają albo rzucili palenie
FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Galerie
Rejestracja
Profil
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Zaloguj
Forum Suszone Żaby Strona Główna
->
Kulinaria :)
Napisz odpowiedź
Użytkownik
Temat
Treść wiadomości
Emotikony
Więcej Ikon
Kolor:
Domyślny
Ciemnoczerwony
Czerwony
Pomarańćzowy
Brązowy
Żółty
Zielony
Oliwkowy
Błękitny
Niebieski
Ciemnoniebieski
Purpurowy
Fioletowy
Biały
Czarny
Rozmiar:
Minimalny
Mały
Normalny
Duży
Ogromny
Zamknij Tagi
Opcje
HTML:
NIE
BBCode
:
TAK
Uśmieszki:
TAK
Wyłącz BBCode w tym poście
Wyłącz Uśmieszki w tym poście
Kod potwierdzający: *
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Skocz do:
Wybierz forum
Jakaś kategoria
----------------
ORGANIZACJA FORUM
Jak sobie radzimy z rzucaniem palenia
Wszystko o paleniu
Kulinaria :)
Wiersze i inne miłe rzeczy którymi chcesz się podzielić
Humor
Linki, ulubione stronki
Jak leci???
Przegląd tematu
Autor
Wiadomość
zuba
Wysłany: Nie 8:32, 26 Lut 2006
Temat postu: Ryba z feta
Składniki:
dwa płaty ryby bez skóry, trzy pomidory bez skóry, jedna kula fety, dwa lub trzy ząbki pokrojonego na plasterki czosnku, trochę soku z cytryny, sól, pieprz, zioła prowansalskie, łyżka oliwy z oliwek.
Jak przyrządzić?
Prodiż albo blachę wyłóż folią aluminiową, tak by były też boki (żeby nie wylał się sos), na dnie blachy ułóż rybę posoloną i popieprzoną do smaku (pamiętaj, że feta jest słona). Na płaty rybne połóż plasterki pokrojonego czosnku, na to pokrojone (bez skórki) pomidory w plasterkach, na pomidory zioła prowansalskie (posypać do smaku, ja lubię dużo), a na to wszystko feta pokruszona. Piec w prodiżu albo w piekarniku pół godziny. Podawac z ryzem lub pieczywem czosnkowym.
fora.pl
- załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin