Rustka
WYSUSZONA NA WIÓR STARSZA ŻABA
Dołączył: 27 Lut 2006
Posty: 29
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany: Wto 22:07, 21 Mar 2006 Temat postu: Salatka francuska |
|
|
Ryz ugotowany,
papryka czerwona pokrojona w drobna kostke,
ogorek swiezy pokrojony w kostke,
pomidory pokrojone w kostke
ogorki w zalewie octowej rowniez pokrojony
natka piertuszki pokrojona wedle gustu,
1 puszka tunczyka w sosie wlasnym,
1 puszka krewetek( malych) - ale to tylko dla smakoszy krewetek, mozna ten skladnik ominac
1 puszka kukurydzy
Wszystko wymieszac razem ze sosem winegret.
Uzyc dowolna ilosc skladnikow, wedle uznania, gwarantuje, ze bedzie smaczna w kazdej kompozycji i konfiguracji
Bon ap.
Post został pochwalony 0 razy
|
|